Beekmans Schilderwerken Goedemorgen Reclame
Goedemorgen Reclame

De uitdaging

Imar Beekmans is een beginnende ondernemer, die graag advies had over zijn op te starten bedrijf. GoedeMorgen heeft hem geadviseerd in de breedst mogelijke zin. Dat betekende voor ons, dat we niet alleen als uitdaging hadden dat we een naam met een bijpassend logo, huisstijl en website moesten bedenken, maar hem ook moesten helpen met het vermarkten van zijn bedrijf op alle fronten, van acquisitie tot aftersales. 

Onze aanpak

We zijn gaan kijken naar wie hij is en wie er tot zijn doelgroep behoren. Hoe kan hij het beste starten, wie kan hij het beste benaderen, hoe kan hij het beste heten, etc. Uiteraard hebben we dit allemaal samen in overleg met Imar gedaan. Zo ontstond er bij beide partijen een goed gevoel. GoedeMorgen zette haar professionals in, zodat voor Imar het maximale resultaat haalbaar werd. En dat werpt inmiddels zijn vruchten af! 

Logo-ontwikkeling

Beekmans Schilderwerken is een eenmansbedrijf dat zich bezighoudt met onderhoud, renovatie en nieuwbouw. Zijn logo is rood met blauw. Frisse, sterkte kleuren. Wij vonden dat het schilderen hierin terug moest komen, maar dat het niet te voor de hand liggend moest zijn. Dit is op een hedendaagse manier gebeurd. Met als pay off eronder: Geeft glans aan. 

1
2
3
4

Huisstijl

Voor Beekmans Schilderwerken hebben we alles gerealiseerd qua huisstijl, van enveloppen tot autobelettering. Overal hebben wij zijn stijl doorgetrokken. Het ziet er fris en toekomstbestendig uit. 'Geeft glans aan' is een pay off waaruit blijkt dat met passie zijn vak uitoefent en uit iedere schildersklus het meest maximale haalt. 

WEBDESIGN

Omdat Imar een eenmanszaak runt en zijn werk duidelijk is (schilderen), was het nodig om een heel ingewikkelde website te maken. Het is juist de bedoeling dat de website heel duidelijk is. potentiele klanten moeten hierop precies kunnen vinden wat zij willen weten. Uiteraard was hier het design wel belangrijk in. De huisstijl is doorgetrokken en we hebben professionele foto's gemaakt, om een goede zakelijke indruk te krijgen en te zien wie Imar is en hoe hij werkt.