De Groot Bouwbedrijf Goedemorgen Reclame
Goedemorgen Reclame

De uitdaging

Een complete restyling, met nieuwe naam. Deze klant, Terry de Groot, startte met het bedrijf 'Goed Timmerwerk'. Al snel werd Terry allround en ging hij meer en meer als aannemer aan de slag. Dit kwam echter niet terug in zijn logo en verdere uitstraling. 

De uitdaging aan ons om voor hem een goede nieuwe naam te bedenken met een passende uitstraling! 

Onze aanpak

De klant wilde steeds grotere projecten aannemen en gezien worden als een serieuze aannemer. Daarom hebben we de naam veranderd in De Groot Bouwbedrijf, en bewust niet in Bouwbedrijf de Groot, omdat dat te voor de hand liggend was. 

Terry's dienstverlening hebben we gegroepeerd in bouwen, verbouwen en renoveren. Dat is grofweg wat hij doet en vat dus alles in 1 keer samen, met als underline 'Samen bouwen', omdat hij graag projecten opstart waar hij samen met de opdrachtgever het gehel project wil realiseren tot het meest maximale. 

Logo-ontwikkeling

Op basis van de underline en de pay off is een sterk en krachtig logo ontwikkeld. Dit zie je vooral terug in de vormgeving en kleur. Het logo staat voor modulair schakelen en bouwen. De samenhang visualiseert ook de cohesie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Voor dit alles staat het honinggraadmodel. Een compleet nieuw logo voor dit mooie bedrijf! 

1
2
3
4

Huisstij

Voor De Groot Bouwbedrijf hebben we de complete huisstijl gerealiseerd, voorgeborduurd op het logo dat we gemaakt hebben. Zijn logo leent zich er perfect voor om dit om een zakelijke en frisse manier door te trekken in het briefpapier, enveloppen en visitekaartjes. Maar ook zijn bus is hierdoor op een geweldig mooie manier bestickerd. 

Webdesign

Bouwen is mensen- en handenwerk. We hebben foto's gemaakt aan de hand van het verhaal dat Terry wil vertellen. Hiermee visualiseren we precies wat hij doet. Op de beelden zie je het vakmanschap erachter terug. 

De website is verdeeld in de onderdelen waar Terry zich op richt: bouwen, verbouwen en renoveren. De foto's zijn passend en ook over de tekst is goed nagedacht, zodat de website uitstraalt wie hij is, maar hem ook naar een hoger plan tilt om grotere projecten aan te nemen.