Leenders Loonbedrijf Goedemorgen Reclame
Goedemorgen Reclame

Uitdaging

Als 'Leenders Mariahout' is het voor een leek onbekend wat dit bedrijf doet. Daarnaast suggereer je met deze naam dat je alleen lokaal werkt, en dus plaatsgebonden bent. Niets is minder waar: Leenders Loonbedrijf werkt dagelijks door het hele land. 

Onze aanpak

We hebben gekeken naar wat het bedrijf exact doet, om dit zo samen te vatten in een bredere naam, met een passende pay off. Daarnaast wordt in het drukwerk overal verteld wat zij doen: mestdistributie, grondverzet, loonwerk en containerverhuur. 

Logo-ontwikkeling

Het eerdere logo was flink verouderd. Het logo is gerestyled en daarmee eigentijdser gemaakt. Met uiteraard daarin de nieuwe naam verwerkt. Vanuit de schetsen zijn we gekomen dot een geabstracteerd traktorspoor, waarin FL terugkomt (Freek Leenders, eigenaar, wat voorheen ook te zien was in het logo).

Naast de ontwikkeling van de al eerder genoemde pay off, hebben we er ook nog voor gekozen om de oprichtingsdatum te benoemen. Dit om te laten zien dat het geen eendagsvlieg is, maar dat dit bedrijf al sinds de vorige eeuw professioneel opereert. 

1
2
3
4

HUISSTIJL

We hebben de bestaande uitgaande correspondentie geanalyseerd. Op basis van deze informatie hebben we een vernieuwde huisstijl ontworpen, waarbij we het logo op een passende en chique manier hebben doorgetrokken. We hebben vervolgens de complete huisstijl opgeleverd, zowel voor papier- als voor digitaal gebruik. 

Webdesign

Aan de hand van de huisstijl is het webdesign tot stand gekomen. Voor Leenders Loonbedrijf bleek al snel dat zij vier specialisaties hebben en dat deze apart uitgelicht moeten worden. We hebben een fotoshoot gedaan, waarbij de specialisaties allen aan bod kwamen en deze ieder een eigen kleur gegeven op de website. Zo is het overzichtelijk en chique qua beeld. 

Omdat loonwerk mensenwerk is, hebben we ervoor gekozen om het personeel van dit bedrijf tijdens hun werkzaamheden te fotograferen en dit te visualiseren op de website. 

Het resultaat: een platte, toegankelijke, responsive website, met een ingebouwde Facebook-applicatie, waar we als GoedeMorgen trots op zijn! 

 

Bekijk hier de website.